De kristaladviesgroep zet zich met grote bevlogenheid in binnen het sociale domein. De drijvende passie is om zowel organisaties, kwetsbare medemensen, mantelzorgers en het netwerk te laten voelen waarom het welbevinden van de mens zo van belang is.

 

 Monica is:

• EigenZinnig: uitdagend & eigen
• Energiek: inspirerend & passievol
• SMART: helder & efficiënt
• Loyaal: eerlijk & attent
• Doorzetter: volhardend & gedreven

 

Monica Blokker - van Kampen is:

Graag zet ik mij met graag met grote bevlogenheid in als adviseur, projectleider, trainer en coach binnen het sociale domein en geloof dat het investeren in zelfredzaamheid, participatie en welbevinden leidt tot betere zorg.

Mijn kwaliteiten liggen in het organiseren en coördineren van veranderingen in de organisaties. Ik ben in mijn element als ik deze kwaliteiten kan benutten om mooie samenwerking tot stand te laten komen.

Mijn kracht ligt in elk plan praktisch uitvoerbaar te maken. Ik voel mij het beste als de ‘spin in het web’ van veranderende organisaties. Hierbij vind ik het zeer van belang de zorgprofessionals en mantelzorgers weer in de regie te zetten en hen weer op zichzelf te leren vertrouwen. Ik kan mij goed verplaatsen in de professional en dit zorgt voor een goede basis binnen de samenwerking.

Door mijn werkverleden en persoonlijke situatie ben nog altijd zeer geïnteresseerd in de wondere wereld van dementie en vooral in het gedachtegoed van dr. Anneke van der Plaats, omgevingsgerichte zorg. Ik zie het als een passie en noodzaak om deze theorie aan zoveel mogelijk verzorgenden, welzijnsprofessionals, mantelzorgers en vrijwilligers te verspreiden.

De Kristaladviesgroep werkt zowel samen met vaste partners als met vakexperts die projectmatig hun diensten verlenen.